Vlad Voiculescu și Monica Althamer au fugit de întrebările jurnaliștilor

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, și Monica Althamer au părăsit conferința de presă de marți după-amiază pe tema tragediei de la Spitalul Victor Babeș din București, deși jurnaliștii mai aveau întrebări. 

Vlad Voiculescu a spus „mulțumesc” și a plecat în timpul conferinței de presă, deși jurnaliștii prezenți continuau să-i adreseze întrebări.

Ministrul Sănătății vorbise despre modul în care autoritățile au gestionat criza de la Spitalul „Victor Babeș”. Esențial este să ajuți, nu se putea face mai mult, a fost concluzia ministrului.

„Esențial este să ajuți, apoi să anunți organele care au atribuții și familiile, apoi să anunți presa. Nu se putea face mai mult”, a precizat Vlad Voiculescu.

De asemenea, Vlad Voiculescu a zis că nu a fost invitat să participe la conferința de presă care a avut loc la miezul nopții la Palatul Victoria.

„Cred că premierul l-a invitat pe dr. Raed Arafat la conferința de presă pentru că el este implicat direct în operarea acestei unități mobile de Terapie Intensivă, să ofere toate detaliile tehnice. Dacă m-ar fi invitat, aș fi mers”, a mai spus Vlad Voiculescu.

VEZI ȘI: Voiculescu s-a rățoit la jurnaliști. Întrebarea care l-a scos din minți

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel