Vizită regală: Principesa Margareta și Principele Radu se află în Iordania

Vizită regală în Iordania, în perioada 24-29 mai. Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu au răspuns invitației Alteței Sale Regale Principesa Muna al Hussein, mama Suveranului Hașemit și se află pentru a șasea oară în Regatul Hașemit.

Membrii Familiei Regale a României vizitează pentru a șasea oară Regatul Hașemit, cele anterioare având loc în anii 1996, 2004, 2010, 2012 și 2013.

Vizita în Regatul Hașemit al Iordaniei va avea loc la Amman și va cuprinde participarea Principesei Moștenitoare și a Principelui Radu la deschiderea celui de-al V-lea Congres Medical Româno-Iordanian de Medicină și Farmacie și al III-lea Congres Internațional al Medicilor Absolvenți ai Universităților de Medicină din România, care se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principesa Muna al Hussein.

Citește și Contele și contesa de Wessex, prima dată într-o vizită în România

În cursul șederii la Amman, Altețele Lor Regale vor avea întâlniri cu membri de seamă ai societății civile iordaniene și cu membri ai Familiei Regale Hașemite.

Această vizită este cea de-a a cincea vizită publică a Familiei Regale a României, în anul 2014. În februarie, Principele Radu și Principele Nicolae au vizitat Turcia, iar în martie, Principesa Moștenitoare și Principele Radu au vizitat Marea Britanie. În luna aprilie, Principele Radu și Principele Nicolae au efectuat o vizită în Suedia, iar tot în luna aprilie, Principesa Moștenitoare și Principele Radu au vizitat Statul Israel. 

Anul trecut, în perioada 13-15 iunie, Alteța Sa Regală Principesa Muna al-Hussein, mama Majestății Sale Regelui Abdallah al II-lea al Iordaniei, a vizitat România, ocazie cu care a fost și oaspetele Familiei Regale. 

În cadrul vizitei la Palatul Elisabeta, Principesa Muna a plantat un copac în "Memorialul Copacilor" din grădina palatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel