Viorica Dăncilă, propunere premier. Eurodeputaţii români din Grupul S&D, mesaj

Diana Popescu / 16 ian 2018 / 17:57 Salveaza PDF Comentarii

Grupul eurodeputaţilor români din Grupul S&D din Parlamentul European îşi exprimă totalul sprijin pentru nominalizarea Vioricăi Dăncilă pentru poziţia de prim ministru, se arată într-un comunicat semnat de mai mulți europarlamentari.

”În calitate de lider al Delegaţiei Române S&D, doamna Dăncilă a dat dovadă de profesionalism, echilibru, eficienţă, diplomație şi a promovat în toate ocaziile, ca raportor, ca membru al comisiilor de specialitate şi al Delegaţiilor Parlamentului European, interesele şi obiectivele României şi pe ale cetăţenilor români.  

Avem convingerea că este cea mai bună propunere pentru această poziţie, luând în considerare că în acest an sărbătorim 100 de ani de la constituirea statului național unitar român şi că în 2019 vom prelua președinția Consiliului Uniunii Europene. 

Ținând cont de faptul că doamna Viorica Dăncilă cunoaște foarte bine instituțiile europene, ne exprimăm încrederea că România va avea, în persoana dânsei, un prim-ministru care va ști să îmbunătățească absorbția fondurilor europene, cât și rolul și locul României, atât în Uniunea Europeană, cât și în NATO și pe plan internațional.”, se mai arată în sursa citată.

Acesta este semnat de către Ioan Mircea Pașcu, Doru-Claudian Frunzulică, Victor Boștinaru, Dan Nica, Emilian Pavel, Claudiu Tănăsescu, Maria Grapini, Claudia Țapardel, Andi Cristea, Damian Drăghici, Popa Răzvan.

[citeste si]


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28