Viorica Dăncilă, ultimul discurs de campanie, înainte de turul II

Viorica Dăncilă FOTO AGERPRES
Viorica Dăncilă FOTO AGERPRES

Viorica Dăncilă face un ultim mesaj către români înainte de alegerile prezidențiale din 24 noiembrie. 

Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, invită reprezentanții mass-media la Palatul Parlamentului în seara zilei de vineri, 22 noiembrie 2019.

Viorica Dăncilă va fi prezentă la ora 20 în sala Spiru Haret, nivelul P, pentru o dezbatere cu reprezentantul PNL Klaus Iohannis, contracandidatul ei în alegerile prezidențiale.

Precizăm că astăzi Viorica Dăncilă l-a contactat personal pe Klaus Iohannis, reînnoind propunerea PSD pentru o dezbatere față în față înaintea alegerilor din 24 noiembrie.

Viorica Dăncilă. mesaj pentru români

În condițiile în care Klaus Iohannis își menține refuzul de a participa la dezbatere, Viorica Dăncilă va transmite, așa cum a promis, un mesaj către români la finalul campaniei electorale pentru turul al doilea al alegerilor prezidențiale.

Accesul este liber pentru toți reprezentanții mass-media desemnați de către instituțiile pe care le reprezintă. Intrarea jurnaliștilor se face pe baza legitimației de presă și a actului de identitate la intrarea S2, începând cu ora 18.

DCNews vă prezintă LIVE TEXT cele mai importante declarații făcute de Viorica Dăncilă: 

- Domnul Iohannis este absent așa cum a fost absent în cei 5 ani de mandat la Cotroceni. 

- Dacă ar fi fost aici îi făceam trei daruri: tricolorul... Constituția României, pe care Iohannis a călcat-o în picioare. Al treilea dar este biblia. Cum contracandidatul nu este aici am să îi pun pe pupitru cele trei daruri și sper să ajungă la domnia sa. 

- Un mesaj din suflet pentru toți românii: pentru cei nehotărâți. ”Dragi români, vă cer încrederea...nu îmi este frică de muncă și nu fug de responsabilități”

- Pentru pensionari, care știu cât respect le port. Sunt un om care le înțelege nevoile și drepturile. Am susținut creșterea pensiilor pentru un trai decent. 

- Pentru românii din diaspora și pentru familiile lor de acasă. Vreau să le spun că nu este suficient să le spunem să vină acasă. Trebuie să le creem condiții.

- Dragi români, judecați pe cei care vă cer votul în funcție de ceea ce au făcut în acești ani. Uiteați-vă cât au evoluat în timp acești candidați. 

- Pot să vă promit că voi munci mai mult decât au făcut-o președinții din ultimii 30 de ani. 

- Cred în familile și voi lupta pentru această țară ca prentru familia și copilul meu. 

- Astăzi nu mă ascund și nu fug. Cred în poporul român și în țara noastră. Sunt un bun român și îmi iubesc țara. 

- Mulțumesc tuturor ce au fost alături de mine în această campanie. Mulțumesc tuturor românilor care m-au votat în primul tur, dar și celor care vor alege de data aceasta cu inima pentru țara lor. 

- Dragi români, duminica aceasta puterea este în mâinile voastre. Mergeți și votați cu inima. Mulțumesc tuturor și cred și sunt alături de fiecare român. Mulțumesc. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel