Viorica Dăncilă, despre casa de la Predeal: Este vorba de intimitatea mea

Viorica Dăncilă susține că lucrările la casa pe care o deține la Predeal nu sunt gata, iar pentru a demonstra acest lucru a invitat o jurnalistă la ea acasă, dar fără să filmeze. Cu toate acestea, fotografii cu lucrările vor fi trimise presei. 

Viorica Dăncilă a fost întrebată de Victor Ciutacu, în direct la România TV, dacă invită presa la ea acasă la Predeal pentru a demonstra că nu e gata. 

”Nu. Eu am invitat jurnalistul care mi-a spus că nu e gata casa. Persoana respectivă am invitat-o. Vă dați seama că nu pot să bag toată presa în casă. Este vorba de intimitatea mea. Pe jurnalista respectivă o să o iau, dar fără să filmeze și să vadă lucrările. Dumneavoastră ați lăsa să vă filmeze în casă? Dar, persoana respectivă o iau. Fac poze și trimit la toată presa. E totuși intimitatea unei familii”, a precizat Viorica Dăncilă la România TV.

Totul a pornit după ce la conferința de presă organizată de Viorica Dăncilă în această seară o jurnalistă a susținut că lucrările de la casa Vioricăi Dăncilă de la Predeal sunt gata. Pentru a demonstra contrariul, Dăncilă a invitat-o pe jurnalistă la Predeal pentru a vedea că lucrările sunt încă în desfășurare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel