Violuri în serie pentru o fată de 14 ani. Iubitul mamei sale, arestat

O minoră, în vârstă de 14 ani, a fost violată timp de 3 ani de iubitul mamei ei. Fata a fost violată și de un alt tânăr.

Un bărbat de 44 de ani din Cluj a fost arestat preventiv, fiind acuzat că, timp de 3 ani, a violat fiica în vârstă de 14 ani a iubitei sale. A fost arestat și un tânăr de 20 de ani, acuzat că, aflat în vizită în locuința celor doi, a violat acceași copilă, conform Mediafax.

Reprezentanții IPJ Cluj au declarat, marți, că bărbații arestați sunt din comuna Cășeiu.

„Polițiștii de investigații criminale din Dej au identificat și reținut pentru 24 de ore doi bărbați bănuiți de comiterea unor infracțiuni contra libertății și integrității sexuale. Conform probatoriului administrat, doi bărbați în vârstă de 44 și 20 de ani, din comuna Cășeiu, sunt bănuiți că ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră de 14 ani. Magistrații Judecătoriei Dej au dispus, luni, arestarea preventivă pentru 30 de zile a celor doi bărbați", au spus reprezentanții poliției.

Surse judiciare au declarat la rândul lor că în acest caz a fost o sesizare din partea unei femei din comuna Mica, județul Cluj, referitoare la faptul că un bărbat în vârstă de 44 de ani, concubinul acesteia, ar fi întreținut relații sexuale cu fiica sa de 14 ani.

Un alt bărbat, prieten al concubinului, în vârstă de 20 de ani, venit în vizită, ar fi întreținut și el relații sexuale cu acea fată. Ambii bărbați au fost arestați pentru săvârșirea infracțiunii de viol. În acest caz a fost sesizată și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Cluj", au spus sursele citate.

Din primele informații, concubinul femeii ar fi întreținut relații sexuale cu fata în ultimii trei ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel