Vio, despre Delia și Cheloo: Nu cred că mă vor invita la ziua lor prea curând

Vio se alătură juriului iUmor.

Având o experiență de peste 18 ani în lumea stand-up comedy, Vio a acceptat propunerea de a se alătura juriului iUmor, în calitate de jurat-surpriză. 

Vio a urmărit cu bucurie fiecare concurent care a urcat pe scena iUmor. Și, în unele cazuri, el a ținut cont de îndrumările celorlalți jurați. „M-a bucurat invitația în juriul iUmor și mi-a plăcut să văd la Delia și Cheloo ce înseamnă să ai experiență în a juriza un astfel de concurs. Eu aș vrea să cred că am avut chimie cu ei, dar nu cred că o să mă invite la ziua lor prea curând. Costel, da“, a spus în glumă comediantul.

Despre ultimul episod de audiții iUmor, Vio a mărturisit că se anunță a fi unul extraordinar, cu oameni care vor surprinde și cu alții care vor șoca prin intermediul numărului nemaivăzut până acum într-o emisiune din România. „Au fost câteva momente bune, câteva dubioase și unul foarte bun, la final. Având în vedere că am primit și ceva de mâncare la încheierea zilei de filmare, aș putea spune că se aplică expresia: dinner and a show (n.r.: cină și show)“, a declarat Vio.

Gabriel Gherghe și Mukinka sunt invitații speciali al celui mai nou episod iUmor, iar glumele lor i-au cucerit atât pe jurați, cât și pe spectatori. La final, cei doi au fost răsplătiți cu ropote de aplauze.   

Citește și...

„America Express - Drumul Aurului”, la Antena 1  

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul online și mama ei, Mihaela, sunt concurenții „America Express - Drumul Aurului”.

Regulile sunt deja bine cunoscute: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la amuleta supremă de 30.000 de euro, marele premiu de la finalul cursei.

Un element în plus al acestui sezon este apariția Jocker-ului, pentru care se va juca în primul episod al fiecărei etape. Câștigarea lui va aduce avantaje surpriză, care vor conta foarte mult în clasamentul final. Mutarea pe un alt continent vine cu schimbări majore de cultură și obiceiuri, pe care telespectatorii le vor descoperi odată cu cele 9 cupluri de vedete ce pleacă în această aventură. 

Cel de-al cincilea sezon al show-ului va fi prezentat de Irina Fodor care, la fel ca până acum, va fi alături de concurenți pas cu pas, îi va coordona, le va oferi misiuni, dar și mult râvnitele imunități. Poveștile despre locurile spectaculoase în care se va desfășura toată această aventură vor fi aduse în continuare de Oase și Marius Damian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel