EXCLUSIV  Viktor Orban și lipsa de reacție a CNCD, condus de Csaba Asztalos. Avocatul Poporului: Nu ne aflăm în poziția de a evalua activitatea acestui for

Viktor Orban
Viktor Orban

CNCD se ia de vergeturile „lui” Buhnici, dar cu declarațiile revoltătoare ale lui Viktor Orban, făcute în România, n-are nicio treabă.

DC News a contactat-o pe Renate Weber pentru a ne spune dacă Avocatul Poporului poate interveni în cazul CNCD care se pronunță pe spețe cum ar fi scandalul vergeturilor provocat de George Buhnici, dar când vine vorba de declarații, cu adevărat agresive la adresa României, nu are reacție.

”Avocatul Poporului nu are competențe, nu poate interveni în cazul CNCD. În decursul timpului, Avocatul a sesizat de două-trei ori Consiliul, a cerut opinii, puncte de vedere de la această instituție, dar nu se află în poziția de a evalua activitatea acestui for”, a spus Renate Weber pentru DCNews.

VEZI ȘI: CNCD se ia de vergeturile „lui” Buhnici, dar cu declarațiile revoltătoare ale lui Viktor Orban n-are nicio treabă. Csaba Asztalos: Președinții și premierii altor state au imunitate jurisdicțională

ACTUALIZARE...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel