Videoclipul Despacito, ȘTERS de pe Youtube

Despacito - Clandestino
Despacito - Clandestino

Clipul melodiei "Despacito", cel mai urmărit din istoria Youtube, a fost șters de pe celebra platformă de un grup de hackeri. 

„Despacito", cel mai vizionat videoclip de pe Youtube, a fost șters de hackeri. Acesta a fost șters la numai cinci zile după ce a atins cifra record de cinci miliarde de vizualizări.

La căutare, pe videoclipul melodiei Luis Fonsi și Daddy Yankee apare o iamgine cu mai mulți oameni mascați, cu arme îndreptate spre camere. Ulterior, la doar câteva minute, problema a fost rezolvată, clipul fiind repus pe platformă cu același număr de vizualizari. 

Când cineva încerca să apese play pentru a viziona videoclipul, era afișat mesajul că acesta a fost eliminat de utilizator.

Alte nume celebre atacate 

Atacului informat i-au căzut „victime" și alte nume celebre precum Shakira, Selena Gomez, Taylor Swift și Drake, iar videoclipurile au fost postate ulterior pe contul Vevo, potrivit The Independent. Nu se cunoaște până în acest moment ce vulnerabilitate au folosit hackerii, însă se pare că ar fi vorba despre o grupare de hackeri palestiniană.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel