Urmărește emisiunea live


VIDEO: Un tânăr dezbrăcat pe stradă agresează sexual un minor. Poliția face cercetări

Un minor de 16 ani a fost agresat sexual și bătut de un tânăr de 18 ani. Incidentul a avut loc în plină stradă, iar agresorul era dezbrăcat. 

Polițiștii din Neamț au reținut un tânăr în vârstă de 18 ani care, dezbrăcat pe stradă, a agresat un minor. Incidentul a fost filmat, postat pe rețelele de socializare și preluat de presă. 

”Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, facem precizarea că polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov s-au sesizat din oficiu și fac cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care s-a comis fapta.

Agresat sexual și bătut 

Din cercetările preliminarii a reieșit faptul că, în timp ce un tânăr de 18 ani se afla pe o stradă din orașul Roznov, ar fi agresat sexual un minor în vârstă de 16 ani, pe care l-ar fi lovit”, se arată într-un comunicat de presă. 

Nimeni nu a intervenit 

În imaginile apărute în spațiul public se văd și alți tineri care iau parte la incident. Nimeni nu a intervenit sau nu a apelat la poliție. 

”În referire la afirmația potrivit căreia polițiștii ar fi fost sesizați privitor la aceste aspecte, facem precizarea că niciun polițist din cadrul Poliției orașului Roznov nu a fost sesizat direct sau prin Serviciul Unic 112 cu privire la această faptă”, au mai precizat polițiștii. 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și agresiune sexuală, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț.

Agresorul a fost reținut 

”Persoana în cauză a fost condusă astăzi la sediul poliției, față de aceasta urmând a fi dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. În cursul zilei de mâine, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”, precizează IPJ Neamț.  

Iată imaginile: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel