VIDEO Robert Turcescu și-a dus gunoiul menajer pe scările Primăriei Sectorului 1

Foto: captură România TV
Foto: captură România TV

Jurnalistul Robert Turcescu, revoltat de faptul că Sectorul 1 este plin de gunoaie, iar Primăria nu ia nicio decizie în acest sens, a strâns deșeurile în saci pe care i-a lăsat pe scările administrației publice, dar și în fața sediului Romprest. 

Robert Turcescu spune că a aşteptat şi a crezut în soluţiile propuse de Clotilde Armand pentru a rezolva problema gunoiului, astfel că, după 10 zile în care situaţia a rămas neschimbată, fostul jurnalist a decis să depoziteze sacii de deșeuri pe treptele primăriei şi îi cheamă pe locuitorii sectorului 1 să-i urmeze exemplul, conform România TV. 

”Îi duc doamnei Clotilde un sac de gunoi. Îl pun pe treptele Primăriei Sectorului 1 pentru că nu mai am unde să-l arunc. Desigur, aș putea să las sacul de gunoi pe stradă, lângă vreun stâlp, așa cum fac de zile bune mii de bucureșteni locuitori ai Sectorului 1 cărora li se pare că luptă și ei cu "mafia gunoiului" dacă aruncă pungi cu deșeuri pe străzi sau în intersecții. Niște fraieri care nu realizează că, de fapt, suntem luați prizonieri într-un conflict a cărui singură rezolvare firească e în justiție. Eu refuz să asist pasiv la spectacolul isteric prin care Clotilde Armand se face că asumă rolul de primar. Așa că îi duc gunoiul la primărie, să se spele cu el pe cap! Vă invit să ieșiți din ipocrizie și să procedați la fel: nu mai aruncați gunoiul pe stradă sau prin tomberoanele din alte sectoare, mergeți cu el în fața Primăriei Sectorului 1 și strigați tare "Merci beaucoup, madame Clotilde!", poate înțelege și ea pe ce lume trăiește...”, a scris Robert Turcescu pe Facebook. 

Jurnalistul Val Vâlcu reacţionează după ce bucureştenii au intensificat apelurile către primarul Nicuşor Dan pentru tunderea ierbii din oraş şi pentru dezinsecţie şi deratizare. Acesta spune că "fiecare este pe cont propriu în jungla urbană". 

Citește aici: Bucureştiul, invadat de căpuşe şi gunoaie. Vâlcu: "L-aţi ales pe unul care se ştergea de muci cu reverul hainei Fiecare e pe cont propriu în jungla urbană"

Apelul Romprest


Romprest face apel la Consiliul Local al Sectorului 1 să înţeleagă importanţa derulării în regim de continuitate a activităţilor serviciului de salubritate şi să deblocheze plăţile restante faţă de operatorul de salubritate, evitând astfel escaladarea situaţiei.

În cursul zilei de vineri Romprest a anunțat că va ridica gunoiul de la 4 spitale din Sectorul 1 al Capitalei. 

Vezi aici: Romprest va colecta gunoiul de la 4 spitale din Sectorul 1

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel