VIDEO - Reacția unui turist din Costinești, după ce a fost scos din mare de salvamari: Ai grijă că e apa mare

Reacția unui turist din Costinești, după ce a fost salvat de la înec de salvamari / Foto: Captură video Realitatea Plus
Reacția unui turist din Costinești, după ce a fost salvat de la înec de salvamari / Foto: Captură video Realitatea Plus

Un turist din Costinești le-a dat mari bătăi de cap salvamarilor.

La Costinești, un turist beat le-a dat mari bătăi de cap salvatorilor, după ce a intrat în mare și era cât pe ce să se înece. Salvamarii au intervenit și l-au scos din apă, dar acesta a început să facă scandal, în loc să le mulțumească pentru că i-au salvat viața. Scos din mare, bărbatul de-abia dacă putea să lege două cuvinte, relatează Realitatea Plus.  

Se pare că după ce a consumat alcool, în cantități destul de mari, omul s-a gândit să facă o baie în mare. O decizie care îi putea fi însă fatală dacă nu era observat de către salvamari la timp. Luat la rost de cei care i-au salvat viața, bărbatul nu s-a arătat impresionat de fapta lor, ci mai degrabă deranjat că a fost scos din apă cu forța.

 

Salvamar: V-am scos din apă, era să muriți

"Sunteți în stare de ebrietate, v-am scos din apă, era să muriți. Stați un pic să vă reveniți și gata.", i-a spus unul dintre salvatori. Bărbatul în schimb i-a înjurat și i-a certat. Mesajul transmis de acesta poate fi înțeles cu greu, asta pentru că din cauza faptului că era foarte beat, vorbea cu dificultate. "Adu-mi pălăria și scaunul!", le ordonă acesta la un moment dat. 

Bărbatul le-a dat și lecții salvamarilor

După ce s-a luat de salvatorii săi, acesta s-a apucat, ca un adevărat expert, să le indice locurile periculoase de pe malul apei. 

"În partea dreaptă e o gaură.", le-a spus bărbatul salvamarilor.  "Serios? Păi în gaură ați nimerit, domnule, Acolo este un culoar pe care nu trebuia să-l depășiți. E balizat." i-a explicat unul dintre salvatori. "În partea dreaptă, lângă pietroaiele alea, ai grijă că e apa mare.", a continuat bărbatul. 

Salvamarii au au zilnic zeci de astfel de intervenții, deoarece oamenii nu le ascultă avertismentele. 

Reamintim că șeful salvamarilor din Eforie Nord s-a ales cu fractură de mandibulă şi umăr dislocat, după ce a fost bătut de turiştii nemulţumiţi că patrula cu ATV-ul pe plajă. Incidentul s-a produs duminică, 1 august, atunci când mai mulţi turişti s-au luat la bătaie cu doi salvamari. Mai multe detalii despre acest caz, găsești AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel