Şeful salvamarilor din Eforie Nord, fractură de mandibulă şi umăr dislocat, după ce a fost bătut de turiști

 Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Şeful salvamarilor din Eforie Nord s-a ales cu fractură de mandibulă şi umăr dislocat, după ce a fost bătut de turiști în weekend. 

Şeful salvamarilor din Eforie Nord s-a ales cu fractură de mandibulă şi umăr dislocat, după ce a fost bătut de turiştii nemulţumiţi că patrula cu ATV-ul pe plajă, scrie Observator.ro. Incidentul s-a produs duminică, 1 august, atunci când mai mulţi turişti s-au luat la bătaie cu doi salvamari.

După ce şi-au împărţit pumni şi picioare, trei dintre ei au fost transportați la spital. Este vorba despre un turist de 26 de ani, lovit la nas și cap, și doi salvamari, cu vârste de 44 și 46 de ani, unul rănit la cap, iar celălalt cu fractură de braț și umăr dislocat. Unul dintre aceștia este chiar șeful salvamarilor din Eforie Nord care se află acum internat în spital cu leziuni grave. În acelaşi timp, colegul său, care a suferit leziuni mai puţin grave, a fost externat luni. Alţi patru oameni au fost audiaţi de poliţişti. 

De la ce a pornit scandalul

Conflictul ar fi pornit de la un ATV cu care salvamarii patrulează pe timp de zi plaja din Eforie, lucru care, se pare, i-a deranjat pe acei turişti, care i-au şi ameninţat cu o zi înainte. Nu s-au oprit însă la amenințări și au hotărât să își ducă planul la bun sfârşit. S-au strâns sub un foişor, în locul unde salvamarii monitorizează întreaga zonă, au fost înarmaţi cu sticle şi la un moment dat au sărit la bătaie. Poliţia a deschis dosar penal pentru lovire şi alte violenţe. Cei şase turişti implicaţi în scandal sunt din Bucureşti şi au vârste cuprinse între 35 - 40 de ani.

Salvamar jefuit în timp ce salva viața unui om

Un salvamar a fost jefuit, la începutul lunii iulie, în timp ce aplica manevrele de prim ajutor unui tânăr scos din apă. Întâmplarea a avut loc în timpul unei acțiuni de salvare din Costinești, implicați fiind mai mulți salvamari care au extras din apă un turist în vârstă de 18 ani. În timpul manevrelor de prim ajutor, un alt bărbat aflat în apropiere a profitat de neatenția salvatorilor și a furat telefonul unui salvamar. 

Hoțul a fost prins de un jandarm și imobilizat. Jandarmul timișorean se afla în timpul liber, în concediu la malul mării. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel