VIDEO - Mai mulți tineri, filmați când vandalizează autobuze și tramvaie din Iași

Mai mulți tineri, filmați când vandalizează autobuze și tramvaie din Iași / Foto: Captură video CTP Iași
Mai mulți tineri, filmați când vandalizează autobuze și tramvaie din Iași / Foto: Captură video CTP Iași

Mai mulți tineri au fost filmați când vandalizează autobuze și tramvaie din Iași.

Mai mulți tineri au fost filmați când vandalizează autobuze și tramvaie din Iași. Pe pagina de Facebook a CTP Iași a fost lansat un apel la bunul simț al călătorilor. Dacă majoritatea respectă curățenia din mijloacele de transport, mai sunt unii ieșeni care distrug scaunele, ușile sau geamurile mijloacelor de transport, scrie Ziarul de Iași.

”Geamuri sparte, porturi USB distruse, suprafețe zgâriate și desenate cu markerul permanent – acestea sunt câteva exemple de modalități în care au fost vandalizate unele tramvaie PESA, în ultimele luni. Pentru a păstra în cea mai bună stare modernele vagoane, te rugăm să călătorești cât mai responsabil cu acestea. 

În plus, dacă ești martorul unui act de vandalism în mijlocul de transport public, implică-te și anunță autoritățile în cel mai scurt timp, pentru ca făptuitorul să poată fi rapid identificat! ”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a CTP Iași.

Tot aici a fost prezentat și un colaj video în care pot fi văzuți tinerii care vandalizează tramvaiele și autobuzele.

Iașiul are tramvaie noi DEGEABA. Chirica și Alexe au tăiat panglica cu fast, dar dau EROARE. De ce le EVIT și le aleg pe cele vechi

A fost mare fericire în Iași în această toamnă, atunci când au ieșit pe stradă primele tramvaie PESA. Noi, frumoase, curate, fabricate în Polonia, ce să mai... perfecte. Când le-am văzut prima dată, se aflau în teste, nu erau încă scose pe trasee. Mi-au plăcut mult, dar cel mai încântat a fost băiețelul meu în vârstă de 4 ani, mare fan al tramvaielor. Cred că acesta este unul dintre motivele pentru care am ales să ne mutăm în Iași - tramvaiele. Am așteptat să fie finalizate testele, iar ulterior a venit și timpul ca primele vehiculele să fie puse pe traseu. Au fost inaugurate cu mare fast. La eveniment a venit Mihai Chirica, primarul Municipiului Iași, Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași și chiar ambasadorul Poloniei în România. 

„Momentul mult așteptat se apropie: după 44 de ani, Iașiul va avea primele tramvaie noi! Orașul are astfel cele mai moderne și mai bune tramvaie din România! Intrăm într-o nouă etapă a transportului public: verde, modern, inteligent! Primăria municipiului Iași își respectă promisiunea făcută ieșenilor de a face din transportul în comun un sistem de deplasare sigur și ecologic. Îi invit pe ieșeni să circule cât mai mult cu tramvaiul și cât mai puțin cu propriul automobil pentru a arăta că le pasă de orașul lor.”, spunea atunci edilul Mihai Chirica. Citește continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel