VIDEO - Doi poliţişti, cercetaţi după ce au strigat după o femeie pe stradă: “Eşti prea mare, nu mai vede radarul”

Doi poliţişti, cercetaţi după ce au strigat după o femeie pe stradă: “Eşti prea mare, nu mai vede radarul” / Foto: Captură video Facebook
Doi poliţişti, cercetaţi după ce au strigat după o femeie pe stradă: “Eşti prea mare, nu mai vede radarul” / Foto: Captură video Facebook

Doi poliţişti sunt cercetaţi disciplinar după ce au strigat după o femeie pe stradă: “Eşti prea mare, nu mai vede radarul”.

Doi poliţişti din Covasna, care apar într-o scurtă filmare distribuită pe Internet, având un comportament necorespunzător, sunt cercetaţi disciplinar, transmite Agerpres. După ce imaginile au fost făcute publice, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Covasna a început o cercetare prealabilă, după această procedură disciplinară urmând să fie luate măsuri conform Statutului Poliţistului. 

″În urma apariţiei în spaţiul public a unei filmări cu doi poliţişti într-o autospecială, Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Covasna este abilitat să comunice următoarele: conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Covasna a dispus cercetarea prealabilă a faptelor ce pot constitui abateri disciplinare comise de cei doi poliţişti, din cadrul Poliţiei Staţiunii Covasna, în împrejurarea arătată, urmând ca, la finalizarea acestei proceduri disciplinare, să fie luate măsuri, în conformitate cu Legea nr. 360 din 2002, privind Statutul Poliţistului”, menţionează reprezentanţii instituţiei.

"Eşti prea mare, nu mai vede radarul de tine, dă-te pe partea ailaltă”

Filmarea este realizată chiar de şoferul maşinii de poliţie şi surprinde momentul în care unul dintre poliţişti scoate capul pe geamul portierei din dreapta şoferului şi îi cere unei femei care circula pe trotuar să traverseze pe partea cealaltă a drumului, pentru că obturează radarul.

“Treci pe partea ailaltă. Aşa, da, că nu mai văd aici. (...) Eşti prea mare, nu mai vede radarul de tine, dă-te pe partea ailaltă.”, îi spune poliţistul, în timp ce colegul său râde, completându-l într-un limbaj inadecvat. ”Că te ia mama dracu.”, spune cel de-al doilea polițist.

Precizările IGPR, după informația că niciun poliţist nu a promovat selecţia pentru educaţie fizică

IGPR transmite, după ce Europol a reclamat „pile” și promovarea unor persoane fără competențe la inspectoratele de poliție, că la selecţia pentru educaţie fizică nu a trecut niciun polițist din 10, însă au existat alte probe la care polițiștii au promovat.

Inspectoratul General al Poliției Române transmite că s-au desfășurat mai multe etape de ocupare a locurilor de instructori, pentru toate subunitățile. Una dintre aceste etape s-a desfășurat la Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” - Câmpina și a vizat parcurgerea a 4 probe: pregătire sportivă și autoapărare, tragere cu armamentul din dotare, conducere autovehicul în regim prioritar și tactică. Vezi AICI continuarea știrii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel