VIDEO - Cum arată soția lui Kim Jong-un. Ri Sol-ju, un personaj misterios chiar și pentru nord-coreeni

Vezi în articol cum arată soția lui Kim Jong-un.

Misterioasa soție a lui Kim Jong-un apare tot mai des în spațiul public în ultima vreme, deși până acum era ținută departe de ochii lumii, transmite Realitatea Plus. Ri Sol-ju este un personaj misterios chiar și pentru coreeni. Nu se știe exact câți ani are și nici când s-a căsătorit cu Kim Jong-un, dar se presupune că soții de la Phenian au împreună trei copii. 

Totuși, se presupune că Ri Sol-ju ar avea 32 sau 33 de ani. Prin puținele sale apariții ea a arătat că este o bună cântăreață, dar și un antreprenor de succes prin poşetele pe care le creează. Cea mai recentă apariție a soției liderului nord-coreean a fost la la concertul de Anul Nou, susţinut în capitala Coreei de Nord.

Ri a fost prezentată în mod oficial nord-coreenilor ca fiind soția lui Kim Jong-un în vara anului 2012, deși cuplul s-ar fi căsătorit încă din anul 2009, potrivit oficialilor din serviciile de informații de la Seul. Cuplul are cel puțin 3 copii, însă niciodată nu s-a știut numărul exact al acestora. 

Kim Jong Un, prințul pe cal alb, într-un documentar nord-coreean de propagandă. "I-a tratat pe oameni ca pe propriii copii"

Kim Jong Un apare pe un cal alb într-un nou documentar de propagandă. Filmul, de 110 minute, intitulat "The Great Year of Victory, 2021", îl prezintă pe liderul nord-corean stând călare pe un cal alb, pe o plajă, la răsăritul soarelui, scrie Sky News.

Totodată, Kim Jong Un este văzut șchiopătând. Filmul a fost difuzat pe KRT, canalul de televiziune de stat al țării, prezentând succesele liderului nord-coreean în dezvoltarea, construcția de rachete și eforturile de a învinge pandemia. În documentar, la un moment dat, acesta este văzut coborând încet o serie de trepte, urmat de un grup de oficiali, în timpul unei vizite la un șantier. Se observă că Kim Jong Un a slăbit considerabil, dar pare că se chinuie să coboare scările, în timp ce ține o umbrelă.

„Kim Jong Un ne-a arătat partea sa paternă, înfruntând cu îndârjire zăpada, ploaia și vântul, în timp ce își asumă soarta națiunii", spune naratorul în documentar.

„I-a tratat pe oameni ca pe proprii săi copii, arătându-și latura maternă, unde și-a dedicat complet propriul trup pentru a realiza visele oamenilor.”, se mai spune în film. Citește continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel