Kim Jong Un, prințul pe cal alb, într-un documentar nord-coreean de propagandă. "I-a tratat pe oameni ca pe propriii copii" - VIDEO

Kim Jong Un, prințul pe cal alb, într-un documentar nord-coreean de propagandă / Foto: Captură video Daily Mail
Kim Jong Un, prințul pe cal alb, într-un documentar nord-coreean de propagandă / Foto: Captură video Daily Mail

Într-un documentar nord-coreean, Kim Jong Un apare pe un cal alb.

Kim Jong Un apare pe un cal alb într-un nou documentar de propagandă. Filmul, de 110 minute, intitulat "The Great Year of Victory, 2021", îl prezintă pe liderul nord-corean stând călare pe un cal alb, pe o plajă, la răsăritul soarelui, scrie Sky News.

Totodată, Kim Jong Un este văzut șchiopătând. Filmul a fost difuzat pe KRT, canalul de televiziune de stat al țării, prezentând succesele liderului nord-coreean în dezvoltarea, construcția de rachete și eforturile de a învinge pandemia. În documentar, la un moment dat, acesta este văzut coborând încet o serie de trepte, urmat de un grup de oficiali, în timpul unei vizite la un șantier. Se observă că Kim Jong Un a slăbit considerabil, dar pare că se chinuie să coboare scările, în timp ce ține o umbrelă.

Elogii la adresa lui Kim Jong Un

„Kim Jong Un ne-a arătat partea sa paternă, înfruntând cu îndârjire zăpada, ploaia și vântul, în timp ce își asumă soarta națiunii", spune naratorul în documentar.

„I-a tratat pe oameni ca pe proprii săi copii, arătându-și latura maternă, unde și-a dedicat complet propriul trup pentru a realiza visele oamenilor.”, se mai spune în film.

Aceasta a fost văzută ca o posibilă referire la pierderea recentă în greutate a dictatorului. Filmul include, de asemenea, o mare parte din conținutul cu care nord-coreenii s-au obișnuit deja. Kim Jong Un mai este văzut vorbind la diferite întâlniri, adresându-se unor oficiali răpiți (unii în lacrimi) și întâlnindu-se cu oameni în diferite locații.

Ca de obicei, priceperea militară a Coreei de Nord este prezentată cu tancuri, artilerie, defilare, trupe care aplaudă și nenumărate rachete expuse, unele dintre ele fiind chiar lansate. Avioane și elicoptere, fum colorat și artificii, străbat cerul. Kim este, de asemenea, văzut pe un cal alb, mai întâi pe o plajă în filmul de deschidere și mai târziu galopând printr-o pădure. De remarcat, însă, că este filmat din spate în prima scenă, filmată la răsăritul soarelui, așa că este imposibil să fii sigur că este el.

Cartiere rezidențiale și culturi bogate, deși în realitate oamenii mor de foame


Filmul prezintă o dronă care udă culturile bogate, dar și fotografiile unor noi cartiere rezidențiale, imagini care contrastează puternic cu greutățile cu care se confruntă nord-coreenii. Creșterea penuriei de alimente accelerată de sancțiunile occidentale aduse ca răspuns la programul său de arme nucleare, seceta și inundațiile sunt câteva dintre probleme, au spus agențiile ONU. Deși Coreea de Nord nu a confirmat oficial niciun caz de COVID-19, și-a închis granițele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel