VIDEO: Ce ar spune Joe Biden despre români dacă ar putea vorbi liber. Deepfake viral cu președintele american

Biden / Agerpres
Biden / Agerpres

Un videoclip prelucrat în care Joe Biden vorbește despre talentele românilor de a fi buni la toate a apărut pe YouTube.

„Dragi români, am auzit că, în țara voastră, când cineva rămâne fără bani doar schimbă 100 de euro. De ce nu schimbă 100 de dolari?

Dragi Americani, știați că atunci când te naști în România primești automat un doctorat în domeniul vieții? Ei știu totul, sunt experți în orice domeniu și nu există ceva ce nu pot face. Vreți să construiți o rachetă spațială? Nicio problemă, românul de rând o poate face cu ochii închiși. Aveți nevoie de o operație pe creier? Doar cereți-i celui mai apropiat român și o va rezolva imediat. Românii nu greșesc niciodată. Chiar și când pare că greșesc, ei au de fapt dreptate.

Pot repara orice cu bandă adezivă și gumă de mestecat și pot dezbate orice subiect cu încrederea unui politician experimentat. Sunt maeștri în domenii diverse, de la gătit, la manufactură, la fizică cuantică. În final, aș vrea să-i mulțumesc Mariei Iliescu din Suceava pentru că m-a avertizat despre planul lui Bill Gates care implică vaccinuri și microcipuri. O să acționez în această direcție. Dumnezeu să ocrotească România”, spune clona lui Joe Biden în videoclip.

Ce este un deepfake

Un deepfake este un fișier media (imagine, video sau audio) care a fost modificat cu ajutorul inteligenței artificiale pentru a schimba aspectul sau vocea unei persoane cu cea a alteia. Scopul unui deepfake este de a crea o iluzie de realitate care poate fi folosită pentru divertisment, satiră, propagandă sau chiar infracțiuni.

Deepfake-urile se bazează pe tehnica de învățare automată numită deep learning, care permite calculatoarelor să învețe din date și să genereze noi date. Pentru a crea un deepfake, este nevoie de un program specializat care să analizeze imaginile sau videoclipurile sursă și să le suprapună cu cele țintă, folosind algoritmi avansați de recunoaștere facială și sinteză vocală. Această tehnologie s-a „ieftinit” cu timpul, așa că accesul la ea s-a democratizat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel