Victoria Azarenka, pregătită de Wim Fissette, o nouă rivală pentru Simona Halep

Simona Halep este, alături de Serena Williams, cea mai în formă jucătoare din circuitul WTA în acest sezon, însă fostul său antrenor, Wim Fissette, a făcut un anunț îngrijorător pentru cele două.

Wim Fissette susține că noua sa elevă, Victoria Azarenka, va reintra curând în lupta pentru trofeele importante din circuitul mondial.

"Vika este mai agresivă de la o zi la alta, este într-o revenire importantă şi în scurt timp va fi din nou ce a fost", a declarat tehnicianul care a pregătit-o pe Simona Halep în 2014.

Vezi și: Anunț fabulos pentru Simona Halep! Ce scrie presa americană despre ea

Victoria Azarenka, actualul număr 32 în clasamentul WTA, şi-a revenit după accidentarea la genunchi, care a ţinut-o cinci luni departe de terenul de joc, şi a disputat deja o finală în acest an, la Doha.

Sportiva de 25 de ani a fost numărul unu mondial la începutul lui 2012 şi are în palmares două titluri de Grand Slam, la Australian Open (2012, 2013) şi două finale la US Open.

Victoria Azarenka şi Simona Halep s-au întâlnit de două ori până acum. Ambele dueluri directe au avut loc în 2012, iar sportiva din Belarus nu a cedat niciun set în fața sportivei noastre: a învins-o cu 6-3, 6-1, la Doha, în optimi, şi cu 6-1, 6-1, la Linz, în aceeaşi fază a competiţiei.

Citește și: Cine o va pregăti pe Simona Halep pentru restul sezonului 2015

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel