Anunț fabulos pentru Simona Halep! Ce scrie presa americană despre ea

Simona Halep a avut în sezonul 2015 un debut aproape perfect. Românca a cucerit trei titluri WTA, dintre care unul de categorie Premier Mandatory, la Indian Wells, și a jucat o semifinală la Miami, unde a pierdut la limită cu Serena Williams, în trei seturi. Rezultatele impresionante reușite de sportiva noastră nu au trecut neobservate, aducându-i numeroase elogii în presa din lumea întreagă. Unul dintre cei importați ziariști americani specializați în tenis crede că peste 10 ani Simona Halep va avea multe titluri de Grand Slam câștigate.

Jon Wertheim scrie pentru Sports Illustrated, cel mai important săptămânal sportiv din Statele Unite, fiind specialistul în tenis al publicației. Este o autoritatea jurnalistică în sportul alb și în fiecare săptămână răspunde, în ediția online a revistei, întrebărilor adresate de cititori din întreaga lume.

Vezi și: Cine o va pregăti pe Simona Halep pentru restul sezonului 2015

Unul dintre aceștia, Cainim, din Dakota de Nord, i-a adresat lui Wertheim în această săptămână următoarea provocare, scrie digisport.ro: ”A fost foarte plăcut să urmăresc traiectoria carierei Simonei Halep. Peste zece ani, când se va retrage, o vom sărbători ca pe:

A. Cea mai bună jucătoare care n-a cucerit niciodată un Grand Slam
B. Câștigătoare o dată la French Open
C. De mai multe ori câștigătoare de Grand Slam
D. Cine e asta?”

Iată ce a răspuns reputatul ziarist american: ”Halep nu va împlini 24 de ani înainte de US Open. Ironic, o zi mai târziu, Serena va împlini 34. E groaznic de mult timp pentru a reuși. Vorbim despre cineva care deja a fost la câteva puncte să câștige un Grand Slam. Se mișcă foarte bine (neîntrecut de bine?), joacă intelgent, luptă cu înverșunare și își gestionează profesionist cariera. Dacă cineva spune că va câștiga un Grand Slam, fericit pariez pe ea. Așa că răspunsul meu este C”.

Citește și: Care este adevărata relație dintre Simona Halep și Ion Țiriac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel