Simona Halep, pregătită de Victor Ioniță și Darren Cahill pentru restul sezonului 2015

Simona Halep și Darren Cahill
Foto: prosport.ro
Simona Halep și Darren Cahill Foto: prosport.ro

Virginia Ruzici, managerul Simonei Halep, a explicat într-un interviu acordat pentru gsp.ro cine va face parte din staff-ul tehnic al numărului 3 WTA pentru restul sezonului 2015.

Întrebată cum arată lucrurile în preajma Simonei Halep după primele trei luni ale sezonului, Virginia Ruzici a răspuns: "Cred că în acest moment are echipa ideală, cea pe care şi-a dorit-o. Au fost mai multe încercări cu antrenori, e greu să reuşeşti din prima şi atunci cauţi până găseşti persoana cu care să te înţelegi, alături de care să te simţi cel mai bine în relaţia de colaborare. Acum, Simona are un echilibru extraordinar cu Victor Ioniţă, dar şi cu Darren Cahill, cu care a lucrat pe perioada turneelor de la Indian Wells şi Miami. Cahill, nu mai e nevoie s-o spun, a fost antrenorul lui Lleyton Hewitt, al lui Andre Agassi şi al altor jucători buni. (...) Am asistat la antrenamentele de la Miami şi m-a impresionat maniera lui de a lucra. Este un antrenor extraordinar şi sper ca Simona să beneficieze în continuare de ajutorul lui”.

Chestionată dacă prezenţa lui Darren Cahill în echipa tehnică a Simonei Halep va continua, Virginia Ruzici a replicat: "Va fi la Madrid şi la Roma şi se va pregăti cu el timp de o săptămână înainte de Roland Garros şi de Wimbledon. De asemenea, pe durata turneului de la Cincinnati şi înainte de US Open".

Citește și: Care este adevărata relație dintre Simona Halep și Ion Țiriac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel