Victor Ponta: M-am hotărât să mai stau încă 10-15 ani la guvernare

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, înaintea lansării Centrului de Inovare în Securitate Cibernetică, că s-a decis să mai stea la guvernare "încă 10-15 ani la guvernare".

"M-am hotărât să mai stau încă 10-15 ani la guvernare. Cam în atâta timp le va ajunge celor de la Interne cu cei de la ANAF să facă o bază comună cu amenzile de circulaţie. Domnule, cum, e posibil în secolul XXI să nu poţi să intru într-o bază de date, să-mi spună cine a luat amendă ? Bănuiam că nu e ceva atât de complicat tehnologic încât să ai o singură bază de date între Poliţie şi... Domnule, spune-mi şi mie cine a luat amendă, de radar, de ce-o fi, de parcare... Nu se poate, dom'le!", le-a spus premierul Ponta participanților le evenimt, potrivit Mediafax, scrie b1.ro.

Prim-ministrul a apreciat, însă, că acest lucru s-ar putea înâmpla și mai devreme dacă i-ar cere vicepremierului Gabriel Oprea să introducă această propunere pe agenda ședinței de guvern - în șapte zile ar exista actele normative pentru o bază de date de acest fel.

"Nu suntem o ţară aşa mică, cum e America, suntem mai mare, e mai complicat", a glumit Ponta.

Victor Ponta, ar fi putut fi arestat în SUA: "Mă arestau la aeroport!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel