Victor Ponta îi invită la Parlament, luni, pe toţi cei care au semnat moţiunea împotriva lui Mihai Răzvan Ungureanu în 2012

Premierul Victor Ponta a invitat parlamentarii care au votat, în urmă cu trei ani, moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Ungureanu, a cărui cădere a condus la instalarea Cabinetului USL, să participe luni, la Palatul Parlamentului, la un eveniment dedicat acestui moment.

Evenimentul are tema "3 ani de la începutul sfârşitului regimului Băsescu-MRU-Predoiu" şi a fost programat pentru ora 18.00, se arată în anunţul transmis, duminică, de Ponta.

"Împreună, vom reaminti ce a însemnat schimbarea cursului României din punct de vedere economic şi social!", spune Ponta.

El a anexat acestui anunţ şi lista celor 235 de parlamentari care au votat moţiunea de cenzură şi sunt invitaţi la Parlament. Printre aceştia se află și Viorel Hrebenciuc, aflat în arest la domiciliu în dosarul privind retrocedările ilegale de păduri, Miron Mitrea, condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu executare pentru luare de mită, Cătălin Voicu, condamnat la şapte ani de închisoare pentru primire de mită, Relu Fenechiu, condamnat la cinci ani de închisoare în dosarul "Transformatorul".

Citește și: Victor Ponta, la 10 ani de la semnarea Tratatului de Aderare a României la UE: Acest statut...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel