Victor Ciutacu, uimit de Raul Meireles: Am făcut, în premieră, ceea ce detest

Victor Ciutacu a povestit că a rămas de-a dreptul uimit când l-a văzut pe Raul Meireles comportându-se la fel ca un om normal și neavând aere de vedetă.

VEZI ȘI: Striblea traduce huiduielile primite de Ponta la meciul Simonei Halep

Realizatorul de la România TV mărturisește că nu s-a abținut să-i facă o fotografie lui Raul Meireles în timp ce acesta lua masa la mare, cu familia.

"De ce am făcut, în premieră, ceea ce detest, adică să pozez pe șest un om ieșit la masă cu familia? Pentru că am vrut să am o mărturie de comportament public. Cetățeanul, cu o înfățișare neobișnuită și șocantă pentru cei nefamiliarizați cu fotbalul mare, se numește Raul Meirelles. Este internațional portughez, a trecut (cu mare succes, chiar și pe bani mulți) pe la Porto, Liverpool sau Chelsea și a ajuns la Fenerbahce (dacă n-o fi plecat și de acolo cât am fost eu întors cu spatele). Scăpat de grija prezenței la Campionatul Mondial din Brazilia după grupe, a venit să mănânce într-un club (nu foarte ieftin, dar nici imoral de scump) frecventat, din câte am priceput, între alții, de jucătorii de la Chelsea.

Nu tu fițe, nu tu paznici fioroși după el, nu tu hoarde de ospătari în poziția ghiocelului după curul lui, nu tu băgători în seamă isterici și doritori de autografe în jur; Meirelles a fost, pur și simplu, client. Ne uitam la el și ne închipuiam ce s-ar fi întâmplat dacă la Mamaia ar fi descălecat vreo vedetă pârâtă autohtonă cu trei amicale-n tricolor și aflată la un pas de a semna cu vreo prestigioasă echipă din Azerbaidjan sau din Arabia Saudită", a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel