Victor Ciutacu, reacție după atacul lui Marian Vanghelie la adresa postului România TV

Victor Ciutacu îi transmite un mesaj primarului Sectorului 5, Marian Vanghelie, după ce acesta din urmă a amenințat jurnaliștii de la România TV cu dezvăluiri "urâte rău din viaţa lor".

"Dupa ce ne-a amenintat, in bloc, cu dezvaluiri din vietile private (pentru care-si va cere ulterior scuze), aud ca Vanghelie s-a autoinvitat la noi, impreuna cu Ponta, Dragnea, Ghita sau cu tustrei la un loc, s-o ardem politic ca-n filmele cu mafioti.

Danute, dat fiind ca stii bine ca nu-s omul care sa se scape pe el de spaima (cu tot respectul pentru cultura ta cinematografica, nu m-a inspaimantat Basescu, totusi), daca tu-i convingi pe oamenii aia rai care te enerveaza sa va bateti in ciorapi sau in sabii, stiti unde si de la cat la cat ma gasiti. Si, dupa aia, daca va tin ficatii, mergem toti la birt si bem pana ramane ultimul in picioare. Ce zici, te invoiesti?", a scris, miercuri, pe Facebook, Victor Ciutacu, în replică la amenințările formulate de către Marian Vanghelie la adresa jurnaliștilor postului România TV.

Bogdan Chirieac: Marian Vanghelie este un demn urmaș al lui Traian Băsescu

Ce a declarat Marian Vanghelie

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, invitat, marți seara, la Realitatea TV, a atacat televiziunea România TV: "Uitaţi-vă pe acea fiţuică, să nu îi zic televiziune, golănie, pun tot felul de porcării despre mine, dar le transmit un singur lucru: prima dată când mai spun lucruri neadevărate despre mine, am să ies cu lucruri urâte rău din viaţa lor. Nu îi ameninţ, îi informez. Dacă vor să îmi creeze mie o imagine mizerabilă, prin acea vagabonţeală, că aia nu e televiziune, nu are nicio legătură, eu îi asigur că o să ies cu nişte lucruri din viaţa lor. Îi asigur. Şi nu îi ameninţ, îi informez. Dacă vor meci urât, avem meci urât. Eu m-am dus şi m-am limitat doar la bătălia politică, economică şi pe incompetenţă, care sunt chestii civilizate în toată lumea din politică. Eu nu m-am dus pe lucruri mizerabile. Dacă tot mă dau ei pe mine Google şi Goagăl şi toate glumele mele de 20 ani, mizerii, că sunt implicat...spălări de bani. Eu cred că prima dată când vor fi verificaţi de DNA, nu mai ies de acolo. Eu am fost verificat de multe ori şi am luat de la DNA trei NUP-uri, nici măcar nu am fost trimis în instanţă. Am câştigat procesul cu ANI acum. (...) Îi asigur că o să spun lucruri tare dureroase şi o să îmi pară rău şi o să îmi cer scuze faţă de familiile lor şi o să aduc şi nişte argumente serioase, pe cuvântul meu de onoare. Sunt lucruri care în viaţă se fac, îi transmit şi lui Victor şi lui Ghiţă, şi care nu se fac. Iar eu m-am limitat decât la cele care se fac, Victore. Dacă nu vă opriţi cu mizeriile, trec şi eu la alea care nu se fac. Pur şi simplu. Voi ştiţi bine ce vreu să zic", a declarat Marian Vaghelie, citează România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel