Bogdan Chirieac: Marian Vanghelie este un demn urmaș al lui Traian Băsescu

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat, miercuri, atacul lansat de Marian Vanghelie la adresa televiziunii România TV.

"Ar fi fost România lui Victor Ponta și a lui Ghiță, dar uitați-vă la acea fițuică, să nu-i zic televiziune, tot felul de porcării despre mine. Le transmit un singur lucru: prima dată când mai spun lucruri neadevărate despre mine, am să ies cu lucruri urâte rău din viața lor. Nu îi ameninț, îi informez", ar fi sunat declarația lui Vanghelie, redată de jurnaliștii de la România TV.

Într-o intervenție telefonică la România TV, Bogdan Chirieac l-a comparat pe primarul Sectorului 5 cu fostul președinte Traian Băsescu.

"Dl Vanghelie are un discurs extrem de percutant și adesea foarte colorat. Așa cum ați spus-o dvs, sună a amenințare. 

(...) Dl Vanghelie este un demn urmaș al dlui Traian Băsescu. Sigur, dânsul nu se exprima întotdeauna atât de colorat, dar era la fel de dur în exprimare. Până una alta însă, să vedem partidul pe care îl face dl Vanghelie, căruia eu nu-i dau șanse, în acest moment.

Dl Vanghelie este nemulțumit de unele declarații, reportaje, afirmații pe care le-ar fi făcut România TV la adresa sa. (...) Nu înțeleg de ce este supărat pe România TV, mai ales că România TV îi face un imens serviciu, îl popularizează pe dl Vanghelie", a comentat analistul politic.

Citește și: Ghiță: Ponta să nu livreze un partid de boșorogi comuniști

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel