Ghiță: Ponta să nu livreze un partid de boșorogi comuniști

Sebastian Ghiță a declarat, la DC NEWS LIVE, că Victor Ponta nu va mai rezista public dacă nu-și prezintă echipa și că președintele PSD trebuie să livreze un partid de oameni tineri, nu de ”boșorogi comuniști”.

Sebastian Ghiță înființează un partid politic care se va adresa tinerilor. Partidul Progres România va avea mai multe programe pentru tineri, printre care și obligația companiilor care participă la licitații publice să angajeze tineri.

În acest context, analistul politic Bogdan Chirieac i-a spus lui Sebastian Ghiță că în campania electorală va trebui să-și atace adversarii politici, inclusiv PSD, partidul din care a făcut parte Sebastian Ghiță.

”Veți intra în campanie, folosind toate mijloacele. În campanie, ca în campanie. Trebuie să vă atacați, măcar la idei. Cum veți face cu PSD-ul? La PNL nu aveți o problmă, dar la PSD trebuie să le spuneți: Lăsați-i încolo de boșorogi comuniști. Dați-i deoparte, votați-ne pe noi”, a spus Bogdan Chireac.

”Cu voia sa și voia lui Dumnezeu, domnul Ponta va trebui să livreze un partid nu de boșorogi comuniști, ci de oameni tineri, de stânga, care să reprezinte viitorul. Nu va mai putea domnul Ponta să reziste public, atât timp cât nu-și prezintă echipa și are, slavă Domnului, oameni ok”, a spus Sebastian Ghiță.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel