Victor Ciutacu, reacție după atacul lui Mircea Marian: Operațiune ticăloasă

Victor Ciutacu, unul dintre jurnaliștii acuzați de către Mircea Marian că face parte din "șleahta de mercenari care, la ordin, l-a apărat pe baronul Nicușor Constantinescu", are câteva întrebări pentru cei care au susținut "operațiunea ticăloasă" cu "umflatul și îmbuibatul a fugit din țară să se sustragă justiției independente".

"Înțeleg că unora le e antipatic Nicușor Constantinescu. Nici măcar nu-i greu să nu-ți placă. Nu-i ceva de condamnat. E gras, e pesedist, e îngâmfat, e bogat, e veșnic pe funcție. Omul este acum căutat cu mandat internațional de arestare, fiindcă DNA susține că, după ce a primit permisiunea să se opereze/trateze în SUA de cancer la prostată, nu s-a mai întors deliberat și, deci, se sustrage procedurii penale în care-i parte", a scris, miercuri, Victor Ciutacu pe blogul personal.

Citește și Mircea Marian, atac incalificabil la adresa lui Gâdea, Ciutacu, Andreea Crețulescu și Marius Pieleanu. Mircea Badea: Mă-ta!

Jurnalistul România TV, ambițios din fire și care nu pune "botul la vrăjeli", după cum singur mărturisește, prezintă explicit ce răspunsuri a obținut în acest caz, răspunsuri despre care crede că sunt similare cu cele primite de TVR, doar că, aici, "comanda era alta". 

"Omul (Nicușor Constantinescu - n.r.), care s-a prezentat la DNA de câte ori a fost citat, spune că deocamdată nu-i transportabil. A trimis scrisori medicale doveditoare și imagini (foto & video), din SUA, de pe patul convalescenței postoperatorii. Pe care le-am dat pe post.

Citește și Soția lui Nicușor Constantinescu, DEVASTATĂ. Ce i-a spus fiul ei

TVR nu ne-a crezut pe cuvânt. Și bine a făcut. L-a căutat separat. Nu l-a găsit, că nu toți muritorii au noroc în viață. Citând, profesionist, "un oficial", că unul dintre cele mai scumpe spitale din lume are purtători de cuvânt anonimi. Și a ajuns la concluzia că baronul PSD a dispărut. Poliția Română l-a căutat întâi, aseară, acasă, la Constanța. I-a găsit, firesc, doar nevasta și copilul. Eu sunt mai ambițios. Nu pun botul la vrăjeli ieftine. Așa că întreb. Măcar să mă lămuresc dacă-s eu prost sau alții ticăloși. Și primesc răspunsuri. Pe care, din câte înțeleg, le au și DNA, și instanța. Cred că și TVR, dar comanda era alta. Să afle poporul suveran că, sfidând statul de drept, umflatul și îmbuibatul a fugit din țară să se sustragă justiției independente...

Producătorul general al TVR se numește Cristian Zgabercea. E-n gașca de la Constanța a lui Radu Mazăre, Nicușor Constantinescu, Sorin Strutinschi & co. Pe filiera asta politică a și fost numit în funcție. Mazăre spune că, dacă spiritele iscoditoare din TVR ar fi dorit cu adevărat să-l localizeze pe Nicușor, l-ar fi sunat pe Zgabercea. Care a stat cu el o lună în SUA, i-a scos plosca, i-a pus pamperșii...", precizează jurnalistul.

Victor Ciutacu solicită răspunsuri 

În final, Victor Ciutacu lansează, ironic, într-un post sciptum, și câteva întrebări pentru cei care au propagat în spațiul media zvonul că Nicușor Constantinescu este de negăsit după ce a primit mandat de arestare pentru 30 de zile, inclusiv pentru jurnalistul cotidianului Evenimentul Zilei, Mircea Marian, care l-a acuzat că îl apără pe președintele CJ Constanța.

"P.S. Dacă tot s-a șutit de-o lună și bănănăie de nebun prin America, de ce a plătit cazarea și pe iunie? Îl încurcau banii pe fugar sau a vrut să deruteze inamicul?", întreabă Victor Ciutacu, prezentând, de altfel, și factura care confirmă faptul că Nicușor Constantinescu nu acționat în vederea sustragerii procedurii penale în dosarul în care este parte.

Vezi AICI factura

Reacția jurnalistului România TV survine după atacul incalificabil lansat în mediul online de către Mircea Marian. "Deci, singurul bolnav de cancer care conteaza pentru psd si antena 3, baronul nicusor constantinescu, a sters-o din spitalul din sua unde spunea ca se afla si este de negasit! gadea, ciutacu, andreea crețulescu, marius pieleanu, toată șleahta de mercenari care, la ordin, l-ati aparat pe baron si ati spus ca DNA=tortionarul Visinescu, va cereti scuze pentru minciunile si acuzatiile jegoase pe care le-ati servit la milioane de creduli?", a scris recent Mircea Marian pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel