Soția lui Nicușor Constantinescu, DEVASTATĂ. Ce i-a spus fiul ei

Soția lui Nicușor Constantinescu, Codruța Constantinescu, spune că a rămas fără cuvinte la auzul unei întrebări puse de fiul său.

VEZI ȘI: Imagini ȘOCANTE cu Nicușor Constantinescu. "DNA vrea să-l aresteze pe ăsta care moare"

"Până astă-noapte am fost ca un strigăt mut. Pentru cuvinte grele, pentru boală, pentru supliciul singurătaţii, pentru iertări, pentru (puţine) binecuvântări. Dar nu am mai putut să pun văl tăcut peste spaima lui Ştefan. "Mamă, întreabă-i pe poliţişti dacă am voie să merg la wc", a scris Codruța Constantinescu pe Facebook.

În timpul percheziţiilor procurorilor DNA la locuinţa lor, Nicuşor Constantinescu spunea că polițiștii au căutat probe care să-l incrimineze incusiv în ghiozdanul copilului.

Nicușor Constantinescu a obținut permisiunea procurorilor de a părăsi țara pentru a se trata în Statele Unite, însă promisese că va reveni în România pe 11 iunie. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar acum procurorii au cerut mandat de arestare preventivă în lipsă pe numele său. Poliția a început să facă pașii stabilți de lege în vederea arestării și l-a căutat la domiciliu, luni, în Constanța.

VEZI ȘI: Soția lui NICUȘOR COSTANTINESCU, în lacrimi. "Nu e LAȘ"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel