Victor Ciutacu, mașină vandalizată și amenințare cu bătaia. "Sunt obosit, sunt acrit, mi-e silă"

Foto: Facebook Victor Ciutacu
Foto: Facebook Victor Ciutacu

Victor Ciutacu a fost supus mai multor tentative de intimidare, la care autoritățile au dat doar răspunsuri politicoase. Ultima amenințare pe care a primit-o a fost joi. Jurnalistul se declară acrit și obosit de toată situația din România, în care nu se schimbă nimic, doar cei care împart potul.

"Acum fix trei ani, familia noastră a luat o decizie bruscă, radicală. Între altele (sau mai ales) fiindcă ne-am găsit mașina vandalizată, cu mesaje sugestive scrise pe ea și cu o pungă de plastic băgată, la loc cald, sub capota care se deschide numai pe interior. Nici până azi nu ne-a anunțat cineva, ca urmare a plângerii penale depuse, dacă a fost identificat măcar un singur suspect. N-a fost nici prima, nici ultima tentativă de a ne intimida. Cu răspunsuri politicoase (și atât) din partea autorităților. Ne-au bănuit de memorie scurtă. Și s-au gândit să ne lase-n pace, să nu cumva să ne amintim ceva. Nimic nu s-a schimbat, în bine, între timp. Nici dreptatea până la capăt, nici lucrul bine făcut, absolut nimeni și nimic n-a mișcat vreun pai. Nu spre liniștea noastră, în general. România a rămas aceeași adunătură de cnezate și voievodate construite și conduse pe criterii strict mafiote. Și așa va fi și pe mai departe. Singurele schimbări vizează identitatea celor care dețin controlul și care, pe cale de consecință, împart potul. Alți actori, aceeași piesă. Sunt obosit, sunt acrit, mi-e silă și mi-e aproape indiferent ce-o fi mai încolo...", a scris jurnalistul Victor Ciutacu, pe contul său de Facebook.

Ultima amenințare pe care a primit-o Victor Ciutacu a fost chiar miercuri: "Trăiesc o existență bizară. Azi era să-mi iau (iar) bătaie. Nu mă întrebați de ce. N-am reușit să înțeleg. În ditamai aglomerația dintr-un magazin al unei multinaționale, un cetățean bine croit și bine îmbrăcat, cam de-o vârstă cu mine, mi-a băgat sub nas o legitimație/un act de identitate (cred că) de Elveția, după care m-a anunțat că urmează să ne calce în picioare". VEZI AICI MAI MULT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel