Incredibil! Victor Ciutacu, amenințat cu bătaia într-un magazin

Victor Ciutacu a trecut prin momente bizare într-un magazin. Jurnalistul a fost amenințat cu bătaia de un necunoscut.

"Trăiesc o existență bizară. Azi era să-mi iau (iar) bătaie. Nu mă întrebați de ce. N-am reușit să înțeleg. În ditamai aglomerația dintr-un magazin al unei multinaționale, un cetățean bine croit și bine îmbrăcat, cam de-o vârstă cu mine, mi-a băgat sub nas o legitimație/un act de identitate (cred că) de Elveția, după care m-a anunțat că urmează să ne calce în picioare. Pe mine, pe Mircea Badea, pe Mihai Gâdea, pe Ion Țiriac, pe Ilie Năstase și pe Serghei Niculescu-Mizil. Pentru că ne maimuțărim, suntem cu crima organizată și-i amenințăm copiii cu moartea. N-am reușit să mă lămuresc care era treaba. Omul a plecat la fel de val-vârtej cum a și intrat, sub privirile consternate ale tuturor. Noroc că m-am auto-dresat să fiu calm în momente d-astea. Da', dincolo de onoranta companie, n-am reușit să mă lămuresc cum stau în ierarhia crimei organizate și ce copii am amenințat cu moartea. Mai e timp, oricum...", a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

După ce a povestit incidentul, Victor Ciutacu a fost îndemnat să depună plângere penală, însă jurnalistul spune că nu are încredere în insituțiile statului.

"Lumea mă îndeamnă politicos, dar ferm, să depun (încă o) plângere penală. Pierdere de vreme, dragii mei, am mai trecut prin asta, chiar la solicitarea unui ministru de interne. Parchetul Sectorului 1 a decis că amenințarea n-a fost "suficient de intensă" ca să continue urmărirea penală. Între timp, cu tot regretul, încrederea mea în instituțiile statului n-a crescut; dimpotrivă", a spus Victor Ciutacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel