Victor Ciutacu și Cătălin Striblea, revoltați de gestul extrem al unui bucureștean

Doi jurnaliști de marcă, până nu demult colegi în cadrul aceluiași post de televiziune din România, au reacționat dur față de gestul extrem al unui bucureștean de pângărire a terenului pe care urmează să se construiască cea mai mare moschee dintr-o țară europeană creștină.

Mai multe publicații centrale au informat că bucureșteanul Cătălin Berenghi, revoltat de gestul autorităților de stat care sprijină construirea celei mai mari moschei din România pe un teren din nordul Bucureștiului, a cumpărat mai mulți purcei vii și doi congelați. Purceii vii, vopsiți în roșu, galben și albastru, au fost lăsați să pască liber pe terenul din Bulevardul Expoziției nr. 22-30, iar carcasele congelate au fost îngropate tot aici, cu scopul declarat de a determina autoritățile religioase musulmane să renunțe la acest loc.

Au pângărit terenul viitoarei moschei degeaba. Ce spune Muftiul

Gestul extrem al bucureșteanului este taxat de jurnalistul România TV, Victor Ciutacu, care afirmă într-o postare pe Facebook: "Ultimul mare star produs de Romania e unul care apara crestinismul de musulmani vopsind porci in tricolor si spurcand cu ei pamantul de sub viitoarea si incerta moschee. Nici eu nu inteleg ratiunile ridicarii mall-ului religios aici, da' tot ma crucesc cu amandoua mainile si limba-n cerul gurii", a scris, miercuri, Victor Ciutacu.

De asemenea, Cătălin Striblea, în prezent jurnalist B1 TV, reacționează dur după ce a citit despre acțiunea revoltătoare a lui Cătălin Berenghi. 

"Nu exista o lege in tara asta care sa-l opreasca pe dobitocul cu porcii de la moschee? Inteleg ca vara asta ne-am luptat cu fantomele legionarilor si comunistilor, dar o lege cu care sa ne luptam cu un dobitoc concret, care actioneaza si face declaratii, nu putem folosi?", este mesajul postat, tot miercuri, de către Cătălin Striblea pe aceeași rețea de socializare.

Gest extrem pentru a împiedica construirea moscheii în București

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel