Victor Ciutacu: Au trecut 100 de ore de când Udrea a spus că a finanțat ziare.com și hotnews

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu remarcă faptul că au trecut mai bine de 100 de ore din momentul în care Elena Udrea a spus că a finanțat ziare.com și hotnews, cu sume de bani obținute din diverse surse, pentru care este anchetată, însă până în acest moment nimeni nu s-a sesizat cu privire la acest aspect. 

"Sunt cam 100 de ore de când Udrea a afirmat că a pătit bani în campanii electorale către oficinele hotnews și ziarepunctcom. Tapălagă și Dogioiu sunt ocupați care cu pedofilii, care cu interpreții #rezist .

P.S. Conform procurorilor DNA, care au mereu dreptate, sumele proveneau din activitatea infracțională de luare de mită," a scris Victor Ciutacu pe contul său de socializare.

Reamintim că Elena Udrea a postat un atac dur pe facebook la adresa jurnaliștilor Dogioiu și Tapălagă, pentru ca ulterior în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV să afirme că a plătit materiale la hotnews și ziare.com. 

"Pe mine m-a deranjat faptul că oameni care au beneficiat de pe urma acelor finanțări din campania electorală, astăzi fac pe incoruptibiilii, ei mă acuză de furt și de altele. Oamenii au conștiință pe bani. Mulți dintre cei care fac pe deontologii, toată deontologia lor era pe sume mari de bani. Atâta ipocrizie îmi este greu să o tolerez," a spus Elena Udrea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel