Victor Ciutacu: Am vorbit cu Alina Bica

Victor Ciutacu a povestit că a vorbit cu Alina Bica după ce aceasta a fost eliberată, marți după-amiază, din penitenciarul Târgșor, după cinci luni de arest.

"Alo, atleți ai statului de drept și preotese ale justiției independente, am vorbit cu Alina Bica.

Nu vă spun și ce, da', cu toată dragostea, oricum o să aflați voi din stenograme. Mă scuzați că am uitat să vă cer voie. Vă pup pe suflet!

P.S. Nicușor Constantinescu nu m-a mai sunat zilele astea, o fi și omu' ocupat...", a scris Victor Ciutacu pe contul său de Facebook.

Realizatorul emisiunii "Ediția de seară", de la România TV, a mai spus că dacă la un moment dat va scrie o carte va povestit de când o cunoaște pe Alina Bica.

"Cândva, când o să am dispoziția necesară, într-un viitor incert, probabil în singura carte pe care o voi scrie în viața asta pământeană, o să povestesc și de când mă cunosc cu Alina Bica, și cum au decurs rarele dialoguri dintre noi, și de ce, atunci când am decis că-i voi oferi măcar șansa decentă de a se apăra, am zis că, dacă eu chiar pot face asta, atunci sunt în stare de (aproape) orice. Dincolo de faptul că unele lucruri am bănuiala că nu le știe (poate doar le intuiește) nici măcar Laura Vicol, nu-i vreun act de eroism. E, pur și simplu, o sumă de fapte - unele dintre ele, urâte, abjecte - de viață. Care, ne place sau nu, merge înainte...", a adăugat jurnalistul.

VEZI ȘI: Tatiana Niculescu Bran, demisie de la Cotroceni. Victor Ciutacu, reacție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel