Tatiana Niculescu Bran, demisie de la Cotroceni. Victor Ciutacu, reacție

Tatiana Niculescu Bran a anunțat, marți, că demisionează din funcția de purtător de cuvânt al Administrației Prezidențiale, dar și-a închis și contul de pe o rețea de socializare, unde informa, în premieră, că președintele Klaus Iohannis i-a propus funcția de la Cotroceni.

Anunțul Tatianei Niculescu Bran din funcția de purtătorul de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis a generat diverse reacții în mediul online din partea unor jurnaliști și politicieni.  

Victor Ciutacu, jurnalist România TV: "A demisionat doamna Tatiana de la Cotroceni. A venit femeia degeaba să-și ia țara înapoi. Cantina tot nu s-a redeschis, cuverturile și perdelele tot n-au fost schimbate", a scris Ciutacu pe Facebook.

Legat de același subiect, Teodor Baconschi, fost ministru de Externe, a comentat pe contul său de socializare: "Regret demisia Tatianei Niculescu-Bran: suntem prieteni de prin 1984.... Am apreciat-o mereu pentru profesionalismul dovedit în jurnalismul cu standarde BBC".

Și europarlamentarul Cristian Preda a comentat pe Facebok în legătură cu demisia Tatianei Niculescu Bran e la Cotroceni, susținând că președintele Iohannis a fost pus într-o situație deloc simplă: "Regret plecarea Tatianei Niculescu-Bran de lângă Klaus Iohannis! După ce te părăsește un fost jurnalist BBC, alegerea unui nou purtător de cuvânt nu va fi simplă pentru președinte...", a scris Cristian Preda.

Traian Băsescu: Între Klaus Iohannis și Victor Ponta e o coabitare nedeclarată. E necinstit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel