Victor Becali ar fi lovit un șofer pentru că a parcat pe proprietatea sa din Pipera

foto pixabay
foto pixabay

Poliția Română informează că un șofer a fost lovit pentru locul în care a parcat. 

Șoferul ar fi fost lovit pentru că ar fi parcat pe o proprietare privată din Pipera, iar agresorul ar fi Victor Becali, scrie G4Media, citând surse. Și Antena 3 a transmis aceleași informații, în jurnalul de la ora 14:00. Conform celor transmise, șoferul agresat are 22 de ani și a fost lovit în zona capului pentru că ar fi parcat pe locul de parcare al lui Victor Becali. 

”La data de 20 august a.c., în jurul orei 9:20 polițiștii orașului Voluntari au fost sesizați prin apelul 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că în timp ce se afla în cartierul Pipera, a fost agresat fizic, prin lovire, de către un alt bărbat. La fața locului polițiștii au stabilit faptul că apelantul parcase autoturismul personal pe o alee ce era prevăzută cu indicator ”circulație închisă cu excepția riveranilor” iar bărbatul care l-ar fi lovit, i-a solicitat să mute autovehiculul de pe proprietatea sa. Polițiștii s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, se arată în comunicatul Poliției.

Apelantul nu a depus plângere, mai precizează Poliția. 

Un polițist a ajuns la spital, lovit de un motociclist

Un motociclist este cercetat pentru ultraj şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive, după ce a accidentat un poliţist care a încercat să-l oprească, vineri noaptea, în zona oraşului Buftea.

”În jurul orei 2,50, poliţiştii rutieri au efectuat semnal regulamentar de oprire pentru două motociclete, care se deplasau pe DN1A, dinspre Crevedia în direcţia Bucureşti. Unul dintre cei doi motociclişti, iniţial a redus viteza de deplasare, iar când a ajuns în apropierea poliţistului a efectuat manevre stânga-dreapta şi a mărit viteza, împrejurare în care l-a acroşat pe poliţistul respectiv, după care ambii motociclişti au fugit de la locul faptei”, au informat reprezentanţii IPJ Ilfov, scrie Agerpres. 

Poliţiştii au efectuat, de îndată, activităţi specifice pentru depistarea şi identificarea celor doi motociclişti.

Poliţiştii au plecat în urmărirea motocicliştilor, care la un moment dat şi-au continuat deplasările pe străzi diferite, context în care echipajul de poliţie a continuat urmărirea motocicletei care îl acroşase pe poliţist, însă a pierdut-o din raza vizuală din cauza vitezei foarte mari cu care se deplasa motocicleta.

”La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical, care a transportat victima la o unitate spitalicească din Bucureşti, în vederea acordării de îngrijiri de specialitate, victima fiind în continuare internată”, arată sursa citată.

În urma activităţilor investigativ operative, derulate de poliţiştii rutieri din Buftea împreună cu poliţiştii Serviciului Rutier din Ilfov, au fost identificaţi şi depistaţi ambii motociclişti. Conducătorii motocicletelor au fost testaţi cu aparatele alcooltest şi drug test, stabilindu-se faptul că al doilea motociclist a prezentat un rezultat pozitiv la consumul de substanţe psihoactive.

"În cauză au fost deschis un dosar de urmărire penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, urmărirea penală fiind în competenţa exclusivă a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea", precizează IPJ Ilfov. Citește continuarea AICI.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel