Victime în urma viiturilor. Intervenţia pompierilor

Inundatii
Inundatii

Furtuna de joi a fost la un pas să producă tragedii după ce apele au inundat oraşele Râmnicu Vâlcea, Călimăneşti şi Câmpina.

Inundaţii în Râmnicu Vâlcea şi Călimăneşti

Două persoane care nu puteau ieşi dintr-o maşină aflată pe o stradă din Râmnicu Vâlcea ce a fost inundată în urma furtunii de joi seară au fost salvate de pompieri, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

Pompierii au mai intervenit în Râmnicu Vâlcea şi pentru evacuarea apei din două subsoluri inundate iar circulaţia în oraş a fost oprită timp de câteva zeci de minute pe străzile Dacia, în zona pasajului, şi Remus Belu, în zona maternităţii, din cauza apei ce s-a acumulat pe carosabil.

În Călimăneşti, pe strada Calea lui Traian, a fost inundat un beci, iar pompierii au intervenit pentru evacuarea apei. 'Două persoane aflate într-o maşină tractată, pe strada Remus Belu, în zona maternităţii, nu puteau să iasă din autoturism şi pentru scoaterea lor a intervenit un echipaj de pompieri. Pompierii au intervenit şi pentru evacuarea apei dintr-un subsol pe strada Ştirbei Vodă din Râmnicu Vâlcea, la un subsol de pe strada Cătăneştilor din Râmnicu Vâlcea şi la un beci de pe strada Calea lui Traian din Călimăneşti', au precizat reprezentanţii ISU Vâlcea.

Bărbat luat de o viitură la Câmpina, salvat de pompieri

Un bărbat de 65 de ani a fost luat o viitură produsă joi seară la Câmpina, el fiind găsit de către pompieri, informează ISU Prahova.

'Bărbatul de 65 de ani a fost luat de viitură în cartierul Bobolia, a fost găsit de către pompieri, este conştient şi asistat de către SMURD', au precizat reprezentanţii ISU Prahova. Totodată, pompierii prahoveni au intervenit joi seara şi la o inundaţie produsă la o casă particulară în Câmpina, pe Strada Redutei, precum şi la mai multe gospodării din oraşul Mizil care, de asemenea, au fost inundate.

Vezi şi: 14 ani de la cea mai mare tragedie de pe şoselele din România - Mihăileşt

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel