Vicepremierul chinez spune „bun venit” mai multor investiții germane

Beijingul permite austriecilor să viziteze China fără viză. Foto:Magda Ehlers, Pexels
Beijingul permite austriecilor să viziteze China fără viză. Foto:Magda Ehlers, Pexels

Vicepremierul chinez He Lifeng s-a întâlnit marți la Beijing cu o delegație economică germană care îl însoțește cancelarul german Olaf Scholz într-o vizită în China, cele două părți schimbând opinii privind approfundarea cooperării economice și comerciale sino-germane, precum și alte probleme.

He, de asemenea, membru al Biroului Politic al Comitetului Central al Partidului Comunist al Chinei, a declarat că Germania și China sunt parteneri economici și comerciali importanți unul pentru celălalt, iar cooperarea bilaterală a menținut un momentum solid și are un potențial uriaș, notează English.News.

"Pe măsură ce economia chineză continuă să progreseze în mod constant, vom face eforturi mai mari pentru a atrage investiții străine și pentru a dezvolta un mediu de afaceri orientat către piață, bazat pe lege și internaționalizat. Salutăm companiile germane să-și extindă investițiile în China," a spus He.

Franziska Brantner, șefa delegației economice germane, a declarat că este optimistă cu privire la perspectivele economiei Chinei și este dispusă să aprofundeze continuu cooperarea economică și comercială sino-germană pentru a promova beneficii reciproce și rezultate de tip win-win.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel