Vezi ce cântăreți candidează la parlamentare

sturzu tsd
sturzu tsd

Secretarul de stat Liviu Voinea nu mai candidează pentru PSD în sectorul 6, a anunțat luni președintele social-democraților bucureșteni, Ecaterina Andronescu. În locul său va fi pus pe liste Mihai Sturzu, solist al trupei Hi-Q și membru TSD, potrivit Newsin.

Secretarul de stat la Finanțe, Liviu Voinea, a declinat participarea la competiție, fiind concentrat asupra strategiei fiscale, a declarat Andronescu, la depunerea listelor. Ecaterina Andronescu este președintele organizației PSD București. Secretarul de stat în Ministerul Finanţelor, Liviu Voinea, a avut rezervat colegiul 24 Camera Deputaților din sectorul 6 , care a revenit PSD.

Mihai Sturzu are un coleg de scenă care vrea să devină parlamentar. Ciprian Rogojan, cunoscut ca Cici de la Sistem, va intra în cursa electorală la Baia Mare, din partea PDL. Din partea USL mai candidează soliştii de muzică populară Ionela Prodan, pentru voturile celor din diaspora şi Alexandru Pugna, pentru un colegiu din Bistriţa Năsăud. Victor Socaciu vrea un nou mandat la Camera Deputaților, candidând tot în diaspora.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel