Veronica Cîrstoiu și fiul ei, Florin Cergan, judecați sub control judiciar

Magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție au decis ca fostul judecător Veronica Cîrstoiu și fiul ei, Florin Cergan,  să fie judecați sub control judiciar. 

În perioada controlului judiciar, fostul magistrat trebuie să respecte anumite reguli stricte.

Veronica Cârstoiu este cercetată pentru corupţie, iar fiul ei a fost reţinut pentru că ar fi intermediat primirea a 50.000 de euro de către aceasta, de la mai multe persoane care doreau soluţii favorabile în unele dosare şi care ar fi dat anterior un milion de euro.

Citește și: Stenograme în cazul judecătorului Cîrstoiu: „Fu rău, rău!"... „Nu mai...finish, finish, total!" "O urmăreşte şi pe mami"

Potrivit rechizitoriului DNA, în cursul lunii februarie 2012, Cîrstoiu Veronica, în calitate de judecător la Curtea de Apel Bucureşti  a primit, prin Dascălu Adriana, suma de aproximativ 630.000 euro de la Staicu Dinel, pentru a pronunţa, împreună cu ceilalţi doi membri ai completului de judecată o soluţie de admitere a contestaţiei în anulare formulate de Dinel Staicu, într-un dosar in care fusese condamnat la 7 ani închisoare (fraudarea Băncii Internationale a Religiilor). Banii au fost primiţi prin medierea lui Staicu Marian (fratele lui Staicu Dinel) şi a inculpatei Popescu Carmen Ioana.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel