Verne Troyer, actor în Austin Powers, în stare GRAVĂ la spital

 Actorul american Verne Troyer, devenit celebru cu rolul Mini-Me pe care l-a interpretat în filmele din seria "Austin Powers", a fost internat într-un spital din Los Angeles, informează miercuri DPA. 

"Vă rugăm să-l păstraţi pe Verne în gândurile şi în rugăciunile voastre. Primeşte cele mai bune îngrijiri medicale şi se odihneşte acum în condiţii confortabile. Apreciem sprijinul primit din partea familiei, a prietenilor şi a fanilor din lumea întreagă", se afirmă într-un mesaj publicat pe contul oficial de pe Instagram al starului american. 

Mesajul nu precizează afecţiunea pentru care actorul primeşte tratament medical, însă revista People a anunţat că Verne Troyer a fost spitalizat din cauza unei posibile intoxicaţii cu alcool, după ce Departamentul de Pompieri din Los Angeles a fost solicitat să se deplaseze la reşedinţa pe care starul o deţine în Hollywood, luni seară. 

Cunoscut pentru dependența de alcool 

În vârstă de 49 de ani, Verne Troyer a mai fost transportat în trecut la spital din cauza dependenţei de alcool. 

"M-am luptat cu dependenţa de alcool în trecut şi, deşi nu a fost întotdeauna o luptă uşoară, vreau să continui această luptă zi după zi", a dezvăluit Verne Troyer într-o declaraţie dată publicităţii în aprilie 2017, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel