Verestoy Attila, deces. Radu Banciu: L-aş declara post-mortem cetăţean indezirabil în România

Radu Banciu a comentat decesul senatorului UDMR, Verestoy Attila. Acesta a criticat dur declaraţia lui Kelemen Hunor care a afirmat că Verestoy a contribuit la dezvoltarea Ţinutului Secuiesc.

”Kelemen Hunor în speech-ul pe care l-a ţinut astăzi, unul îndurerat, trebuie să îl iertăm dacă a făcut câteva erori colosale, a ţinut să atragă atenţia că Verestoy Atilla a contribuit la dezvoltarea Ţinutului Secuiesc. Numai că asta e un pic în afara legii! Eu dacă aş fi şeful guvernului, nu Viorica Dăncilă ci șeful guvernului, dacă aş fi şeful statului, nu Klaus Iohannis ci șeful statului, de exemplu Traian Băsescu, dar dacă aş fi în locul ăsta l-aş declara post-mortem cetăţean indezirabil în România pe acest individ.

Faptul că el a contribuit la dezvoltarea Ţinutului Secuiesc înseamnă că a contribuit la ceva ilgeal. Deci asta, extrapolând un pic, de la Nicolae Ceauşescu încoace pentru că asta a fost epoca unde şi-a început activitatea şi Verestoy Atilla, lucrurile te trimiteau în afara legea legii şi respectiv şi la canal, sau pe unde te trimiteau, la Poarta Alba, Canalul Dunăre- Mare Neagră, sau în Transilvania undeva după gratii", a comentat Radu Banciu, în cadrul ediţiei de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu, de la B1 TV.

”Ceva ceva tot o tăia”

”Ați văzut că politicienii români s-au întrecut astăzi, în nemernicia lor, în a-l slăvi post-mortem. Odios. Un astfel de om, în contextul politic european actual, nu mai are ce să caute în această țară. Dacă, cum spuneau prietenii noștri pe Facebook, s-o duce să taie și prin Rai niște liane măcar, nu cred că mai e junglă nici acolo. La cât a împrumutat Raiul în ultima perioadă, mulți nenorociți or fi ajuns și pe acolo. Eu mă îndoiesc că mai au chiar junglă ăia, dar poate niște liane or mai fi rămas de tăiat. Credeți că le taie începând din seara asta, prietenul nostru? Ceva, ceva tot o tăia. Sau nu te lasă de la vamă, când treci de la o lume în alta? Oare te lasă cu drujba după tine? Altfel cu ce Dumnezeu te legitimezi? Acolo nu mai merge cu pașaportul de maghiar. (...) Dacă nu l-a lăsat cu drujba e de rău. Dar de întors, nu te mai poți întoarce, nu-i așa?”, a mai spus acesta.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel