Urmărește emisiunea live


Venezuela: Schimb de focuri cu teroristi. Vânătoarea lui Perez

Cinci 'terorişti' au fost arestaţi în Venzuela după un schimb de focuri cu autorităţile.

Cinci membri ai unei 'celule teroriste' care au legături cu pilotul venezuelean Oscar Perez au fost arestaţi şi alţi militanţi au fost ucişi într-un schimb de focuri cu forţele de securitate într-o zonă săracă situată în apropiere de capitala Caracas, relatează Reuters.

În imagini difuzate luni dimineaţa pe Instagram, Perez a apărut cu faţa rănită, afirmând că a fost înconjurat de autorităţi care au tras în el cu lansatoare de grenade. Televiziunea de stat a difuzat o declaraţie oficială potrivit căreia doi ofiţeri de poliţie au fost împuşcaţi în schimburi de focuri, dar nu a specificat soarta lui Perez.

Guvernul de stânga al preşedintelui Nicolas Maduro l-a descris pe Perez ca fiind 'fanatic, terorist extremist', fiind declanşată o operaţiune de căutare a acestuia în urmă cu luni de zile.

Perez, luptător anti preşedinte

Oscar Perez a devenit cunoscut pe 27 iunie, pe fondul unui val de manifestaţii pentru demisia preşedintelui Maduro în cursul cărora au fost ucise 125 de persoane între lunile aprilie şi iulie. În acea zi, Perez şi alţi bărbaţi neidentificaţi au survolat Caracas la bordul unui elicopter al poliţiei.

Ei au aruncat patru grenade asupra Tribunalului suprem de justiţie (Curtea supremă venezueleană) şi au deschis focul asupra Ministerului de Interne, nefiind înregistrate victime. Oscar Perez este acuzat de atunci de 'atac terorist' şi pe numele lui a fost emis un mandat de arestare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel