Vedeta care nu te așteptai să fie pe lista cazurilor sociale din TVR

Sediu TVR
Sediu TVR

Fosta vedetă de televiziune Corina Dănilă, actualmente angajat al TVR, se află pe lista celor 55 de persoane care nu vor putea fi concediate, pentru că sunt considerate cazuri sociale.

Surse au declarat miercuri seară, pentru Mediafax, că între cele 55 de posturi alocate cazurilor sociale, aprobate de CA al TVR în şedinţa de miercuri, se regăseşte şi cel ocupat de Corina Dănilă, care în noua organigramă va fi jurnalist senior/ realizator de emisiuni la TVR 3. În urma procesului de evaluare, Corina Dănilă obţinuse 57,20 de puncte, faţă de un punctaj maxim posibil de 100 de puncte.

Se presupune că fosta vedetă TV a fost înscrisă pe listă pentru că îşi creşte singură fiica, pe Rianna, rod al relaţiei cu omul de afaceri Norris Măgeanu.

Corina Dănilă s-a înscris pe 8 mai 2009 în PSD, Marian Vanghelie anunţând acest lucru, scrie Mediafax, la manifestarea care a avut loc pentru lansarea în Capitală a candidaţilor social-democraţi pentru Parlamentul European.

Corina Dănilă spunea, atunci, că a ales să se înscrie în PSD pentru că "este interesată de viitorul său, al copilului său şi al fiecăruia dintre români."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel