Vaslui: Polițist cercetat după ce a certat un copil la școală

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui a demarat, luni, verificări în cazul unui poliţist din comuna Iveşti, acuzat că ar fi apostrofat un elev în vârstă de 8 ani, chiar în incinta unei săli de clasă. 

Potrivit declaraţiei părinţilor, copilul, care fusese implicat într-o altercaţie cu nişte colegi, a fost certat de poliţist în faţa clasei, în prezenţa învăţătoarei şi a directorului şcolii şi nu a părinţilor sau a unui psiholog, aşa cum cere legea. 

"Comanda Inspectoratului de Poliţie al Judeţului a dispus verificări în acest caz, urmând ca la finalul anchetei să se dispună măsurile care se impun", a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Silvia Manta. 

Şi reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Vaslui au demarat propria anchetă în acest caz. Conducerea instituţiei a afirmat că poliţistul a dat dovadă de exces de zel şi că discuţia cu minorul nu ar fi trebuit să aibă loc în sala de curs, de faţă cu ceilalţi copii şi în absenţa părinţilor, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel