Vaslui: Doctor BĂTUT în restaurant de fiul unui pacient

 Un medic de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui a fost agresat în incinta unui restaurant de fiul unei foste paciente, care a decedat în unitatea medicală în cursul lunii octombrie, au informat, miercuri, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui. 

Doctoriţa se afla în timpul liber şi lua masa alături de un grup de cunoştinţe, în acelaşi restaurant aflându-se şi fiul femeii decedate, care, potrivit IPJ Vaslui, s-a ridicat de la masă, i-a dat acesteia două palme şi i-a reproşat că este vinovată de moartea mamei sale. 

"La sediul Poliţiei Municipiului Vaslui a fost depusă o plângere. Poliţiştii efectuează cercetări şi au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe", a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Silvia Manta. 

Mama bărbatului a fost internată în luna octombrie, cu o stare generală proastă, medicii afirmând că pacienta ţinuse o cură de slăbire cu bicarbonat de sodiu. Femeia a fost supusă unei intervenţii chirugicale, după care a avut o evoluţie satisfăcătoare, însă în câteva zile a decedat. La acel moment, rudele femeii le-au reproşat cadrelor medicale că sunt responsabile de decesul femeii şi că au anunţat familia cu întârziere despre moartea pacientei, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel