Vaslui: bătrân schinguiut, cu urechile tăiate pentru banii din casă

Lemn topor
Lemn topor

Un bărbat de 75 de ani a fost torturat într-un mod inimaginabil, după ce un hoț a intrat peste el și voia toți banii din casă. Bătrânului i-au fost tăiate urechile cu o toporișcă. 

Omul s-a trezit cu un individ în casă, cu cagulă pe faţă, care i-a cerut banii sau viaţa. Din ce a povestit bătrânul de 75 de ani, acesta i-a spus că nu are nimic de valoare în casă.

Acest lucru nu i-a convenit hoţului şi l-a torturat pe bătrân la bătaie cu o toporişcă pe care o avea la el. I-a îndoit până la rupere degetele mici de la mâini, i-a rupt ambele urechi şi i-a dat cu toporişca în cap, lăsându-l într-o baltă de sânge, informează colegii de la ziarul vasluian Vremea Nouă. Bătrânul şi-a revenit cu greu spre dimineaţă, când a ajuns la o rudă, plin de sânge, şi a cerut ajutor.

"A fost făcut un apel de către o persoană care reclama faptul că un bărbat necunoscut a pătruns în casa sa şi l-a agresat. Poliţiştii au găsit un bărbat de 75 de ani, care locuia singur. Bărbatul le-a spus că un bărbat pe care nu-l cunoaşte a pătruns la el în casă şi i-a cerut bani. Când bărbatul i-a spus că nu are bani în casă, a fost agresat de intrus, care i-a aplicat mai multe lovituri la cap şi la mâini, dezbârnându-i urechile. În cauză încadrarea juridică a fost de tentativă la infracţiunea de omor, iar dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui", a precizat, pentru vremeanoua.ro, Silvia Manta, purtătoarea de cuvânt a IJP Vaslui.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel