Vasile Petrariu, audiat la Poliția Transporturi. Prima reacție a șefului de sindicat de la STB

Sursa foto: Facebook Vasile Petrariu
Sursa foto: Facebook Vasile Petrariu

Vasile Petrariu, liderul de sindicat din cadrul Societății de Transport București, a fost audiat la Poliția Transporturi.

Marți, 25 ianuarie 2022, Vasile Petrariu, liderul de sindicat de la STB, a fost audiat, la Poliția Transporturi, în legătură cu greva angajaților.

La ieșirea de la audieri, acesta a făcut câteva declarații de presă:

„Așa cum ați văzut azi dimineață, s-a reluat activitatea. Aseară am avut o discuție cu membrii Consiliului de Administrație, la sediul Primăriei Municipiului București, care a durat peste 2 ore. Am discutat toate problemele, inclusiv revendicarea aceasta cu privire la directorul general. Membrii Consiliului de administrație au venit cu această rugăminte, să vorbim cu salariații pentru a-și relua activitatea, totodată ei angajându-se să preia ei problemele noastre, discutându-le cu membrii Consiliului de Administrație, iar ei în perioada următoare să analizeze din punct de vedere profesional activitatea directorului general, după care vor lua o decizie.

Au spus că situația asta i-a luat pe nepregătit și nu au avut timp să inițieze o fundamentare în acest sens“, a precizat Vasile Petrariu, liderul de sindicat de la STB:

CITEȘTE ȘI   -  Criț: Numărul solicitărilor de angajare după anunțul la STB

Greva angajaţilor STB s-a încheiat. Criț: Au înțeles că nu pot ignora legea

Criţ (STB): După cinci zile de protest ilegal care a paralizat Capitala, angajaţii au înţeles că nu pot ignora legea

După cinci zile de protest ilegal care a paralizat Capitala, angajaţii au înţeles ca nu pot ignora legea şi obligaţiile pe care le au faţă de bucureşteni, a declarat, marţi, conform Agerpres, directorul general al Societăţii de Transport Bucureşti, Adrian Criţ, El a spus că la ora 7:00, peste 90% din parcul de vehicule programat a ieşit în traseu, conform graficului de transport.

'După cinci zile de protest ilegal care a paralizat Capitala şi a provocat daune financiare masive Societăţii de Transport Bucureşti, angajaţii au înţeles că nu pot ignora legea şi obligaţiile pe care le au faţă de cetăţenii din zona metropolitană Bucureşti-Ilfov. Manipularea liderilor de sindicat, ale căror revendicări nu aveau nimic de-a face cu îmbunătăţirea condiţiilor de muncă, servind doar propriilor interese, a încetat în această dimineaţă. Angajaţii noştri au înţeles că trebuie să respecte legea şi cetăţeanul', a subliniat şeful STB.

Potrivit sursei citate, pentru a identifica vehiculele în traseu şi pentru a planifica deplasarea în timp real, utilizatorii STB SA pot folosi aplicaţia InfoTB. Aceasta poate fi direct descărcată din App Store sau Google Play. Sindicatul Transportatorilor din Bucureşti a anunţat marţi dimineaţa că suspendă acţiunea de protest, iar angajaţii îşi reiau lucrul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel