Varujan Vosganian, despre Toader: Am să spun ceva foarte deschis. Să audă toată lumea!

Rodica Mitu / 06 Martie 2019 / 18:23 Salveaza PDF Comentarii
Tudorel Toader
Tudorel Toader

Varujan Vosganian a vorbit deschis, miercuri după-amiază, la Antena 3, despre ministrul Justiției, Tudorel Toader.

„Ar trebui să existe un calendar clar. Ar trebui ca grupurile parlamentare să meargă umăr la urmăr. (...) Trebuie ca Guvernul să meargă umăr la umăr cu Parlamentul. E limpede, însă, un lucru: poziția UDMR a pus într-o oarecare stare de crispare grupul parlamentar PSD, la care s-a adăugat și un tip de comportament pe care eu nu l-am agreat față de ministrul Justiției, ieri, la dezbaterea moțiunii", a declarat Vosganian la Antena 3, miercuri, în cadrul emisiunii „100 de minute”.

Am să spun ceva foarte deschis. E bine să audă toată lumea. Domnul Tudorel Toader a apărut în dezbaterea publică din lipsa unei alte oferte. Domnul Tudorel Toader a dovedit profesionalism și o oarecare tenacitate. Nu cred că s-a schimbat nimic față de momentul în care a fost numit Tudorel Toader, mă refer la oferta politică privind un alt posibil ministru de Justiție. Nu putem să glumim cu lucrurile acestea. Ministrul Justiției trebuie să aibă un dialog cu Comisia de la Veneția, în relația cu MCV, cu Bruxelles, cu CSM, cu opinia publică. Trebuie să fie un om care să știe foarte bine carte", a spus acesta.

„Deci repet: față de momentul în care a fost numit Tudorel Toader nimic nu s-a schimbat ca să avem sentimentul că există o altă opțiune”, a subliniat acesta în cadrul emisiunii moderate de Alessandra Stoicescu la Antena 3.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27