Vânătoarea de la Balc: Premieră la tradiționala vânătoare de mistreți

Cei mai bogați oameni din țară și din Europa s-au reunit la Balc, pentru a lua parte la tradițională vînătoare de la Balc, care se desfășoară sâmbătă și duminică pe domeniul lui Ion Țiriac, din județul Bihor. Este pentru prima dată când această vânătoare are loc înainte de Anul Nou și nu în luna ianuarie, așa cum s-a întâmplat până acum, potrivit romaniatv.net.

Oaspeții au ajuns încă de vineri seară și s-au bucurat de un ospăţ tradiţional, cu sarmale şi ţuică, iar sâmbătă, au participat la două partide de vânătoare, ultima urmând să fie organizată, duminică dimineață.

O altă noutate a acestei vânători au fost câinii cu GPS, pentru a putea fi găsiţi mai uşor şi pentru a nu li se pierde urma.

Klaus Mangold, fostul preşedinte al grupului Dailer-Chrysler, Frantz Rauch, cel mai mare producător de sucuri din Europa sau Wolfgang Porsche, moştenitorul imperiului auto, dar și prințul Dimitrie Sturza s-au numărat printre invitaţii prezenţi. Au fost şi absenţi. Printre aceştia s-a numărat Georges Marsan – primarul din Monte Carlo, dar şi Elan Schwartzenberg.

Mistreţii împuşcaţi vor fi donaţi unor case de bătrâni şi orfelinate.

Extravaganță la vânătoarea de la Balc: Pușcă gravată cu aur

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel